La ce oră ar putea începe Black Friday la eMAG

Cea mai aşteptată zi din an, Black Friday, este vineri, 17 noiembrie, atunci când eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră va da startul reducerilor.

eMAG nu anunţă ora la care începe campania de reduceri, însă ultimele ediţii au fost organizate în jurul orei 7:00. La prima ediţie, din 2011, eMAG a anunţat ora lansării Black Friday, iar aproape 100.000 de persoane dădeau click pe refresh pe pagină. Toate sistemele IT ale magazinului au căzut, iar toată ziua s-a muncit la repararea lor. La prima ediţie Black Friday, eMAG a pierdut un milion de euro.

Podusele noastre le gasesti aici.

Continuă lectura „La ce oră ar putea începe Black Friday la eMAG”

BABYDOLL: STILUL CARE A CUCERIT MODA

Stilul babydoll a cucerit pe deplin podiumurile si scena internationala a modei, ajungand sa fie iubit de catre femeile din intreaga lume. Imbinand intr-o forma sublima inocenta cu senzualitatea si cu accentele elegante, rochiile si bluzele babydoll au capacitatea de a-ti transforma complet configuratia corpului si imaginea. Continuă lectura „BABYDOLL: STILUL CARE A CUCERIT MODA”

PANTALONII LARGI

Pantalonii largi au ca nume de cod: wide-leg trousers. Iti plac? Ai purta asa ceva? Noi urmarim trendurile din US si Europa si prognoza pentru Romania se anunta favorabila acestui model. Ne aminteste de anii ’90 pentru ca au talia inalta. Chiar, de fapt aici e intrebarea. Porti pantaloni cu talie inalta? Daca nu, iti propunem sa incerci de pe Maxxonline un model care te atrage mai mult! S-ar putea sa-ti placa! Continuă lectura „PANTALONII LARGI”

BRATARA INTR-UN MINUT

In acest videoclip iti prezentam cum poti sa-ti creezi intr-un minut o bratara unica, cu ajutorul unei bratari din piele si o capsa deco (kykyston). Modul de prindere si desprindere al capselor deco pe bratara-suport este foarte simplu – pe sistemul clasicei capse, prin apasare si tragere.Capsele deco au culori si aspecte diferite ; ele pot fi achizitionate separat si inlocuite pe bratara. Continuă lectura „BRATARA INTR-UN MINUT”