DE CE SA IȚI FACI CONT ?

Avantajele crearii unui cont

Inregistrarea printr-un cont permite abonarea la newsletterele ce informeaza asupra noutatilor, ofertelor si promotiilor prezente pe site-ul www.maxxonline.ro.

Sectiunea „Contul meu” ofera o serie de avantaje. Odata inregistrat aveti posibilitatea sa vedeti istoricul comenzilor, dar si stadiile de procesare a comenzilor, puteti consulta si pastra o lista de „Produse favorite”. Prin crearea unui cont este posibila inregistrarea a mai multe adrese de livrare. De asemenea va putem identifica cu usurinta pentru a va rezolva eventualele situatii aparute.

Cum creez un cont de client?

Pentru a crea contul dumneavoastra personal va vom solicita cateva informatii personale precum nume, prenume, adresa de email si o parola stabilita de dumneavoastra pentru accesarea acestui cont. Va asiguram ca aceste informatii nu vor fi divulgate niciodata si ca va vom asigura securitatea contului.

Confidentialitate

Accesul Cumparatorului la produsele de pe site este asigurata in baza furnizarii de date personale, colectate de SC Quasar Comex SRL in scopul validarii, facturarii si expedierii comenzilor, precum si solutionarea de cauze adiacente acestui scop.

Datele pot fi colectate şi in scop statistic sau pentru informarea utilizatorilor site-ului in baza unor newslettere şi alerte periodice, lansate strict in format electronic. Astfel SC Quasar Comex SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Politica de confidentialitate adoptata de SC Quasar Comex SRL obliga angajamentul companiei de a folosi aceste date strict in scopurile declarate, fiind interzisa publicarea, vanzarea, inchirierea, licentierea lor, etc, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea sau accesarea lor este ceruta de organele abilitate in cazurile prevazute de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Clientul are dreptul de a modifica datele furnizate in formular, pentru a reasigura caracterul lor actual.

Plata prin card implica procesarea datelor de card de catre un operator specializat, informatii ce nu vor fi stocate de catre SC Quasar Comex SRL.

Procesatorul de carduri bancare agreat de catre SC Quasar Comex SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

SC Quasar Comex SRL nu raspunde pentru defectiunile ce pot periclita securitatea serverului ce stocheaza aceste date.

Politica de confidentialitate din acest document se refera exclusiv la SC Quasar Comex SRL, nefiind valabila pentru partenerii sai sau orice alt tert ce poate fi accesat prin orice fel de legaturi, in afara site-ului.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.