RETURNAREA PRODUSELOR

Quasar -Comex – Politica de returnare

  Formular de retur

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, ai dreptul de a te retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care ai intrat tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

  Pentru a exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, completand Cererea de retur.

  Notificarea scrisa (Cererea de retur) trebuie trimisa pe e-mail la adresa operational@quasar-comex.ro si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: Nume si Prenume cumparator, contul IBAN cumparator, numarul facturii, numele produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate.

  Restituirea : daca ai optat pentru restituirea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur (vezi conditii generale care se aplica tuturor produselor), iti vom returna contravaloarea produsului minus 19.99 lei – taxa de transport, in contul specificat de tine in Cererea de retur. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului.

  Schimbul : Daca doresti sa-ti inlocuim produsul (inlocuire de marime,culoare etc) atunci vom urma pasii unei comenzi obisnuite cu mentiunea ca valoarea transportului de intoarcere a produsului initial este suportat de catre tine si noi platim transportul produsului cu care se inlocuieste cel initial. (vezi mai jos returul produselor in cativa pasi). In cazul in care marimea solicitata nu este disponibila, SC Quasar Comex SRL va returna contravaloarea produsului.

  Conditii generale care se aplica tuturor produselor:
  Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luata in considerare, Cererea de retur poate fi trimisa cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii produsului. Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

  Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate. Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile, precum si accesoriile aferente.

  Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

  Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

  Produse fashion

  • Pentru aceste produse iti putem face schimb de marime sau culoare, in functie de disponibilitatea in stoc. Pentru asta, selecteaza optiunea “vreau schimb cu acelasi model” din Cererea de retur.
  • Returnarea anumitor produse din aceasta categorie, trebuie sa respecte normele OUG 34/2014 atunci cand sunt returnate.

  Electrocasnice de mici dimensiuni pentru bucatarie:

  • Returnarea anumitor produse din aceasta categorie, trebuie sa respecte normele OUG 34/2014 atunci cand sunt returnate.
  • Produsul returnat trebuie insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

  Dupa aprobarea cererii de retur, ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati iar noi vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

  Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.

  SC Quasar Comex SRL işi rezerva, conform O.G. 34/2014 dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, genti, portofele şi in general alte accesorii.

  Costul unui retur

  Daca optati pentru rambursarea banilor prin transfer bancar, costul returului este de 15.99 lei, reprezentand costul transportului coletului returnat. Procedura de retur se incheie in momentul transferului bancar.

  Confirmarea primirii returului

  Preluarea returului este anuntata prin intermediul unui e-mail ce va specifica totalitatea produselor receptionate. In situatia in care constatati diferente intre produsele confirmate in emailul primit de la Maxxonline.ro si cele trimise efectiv in coletul de retur, va rugam sa ne contactati in 48 de ore, sesizarile ulterioare nefiind luate in considerare.