RETURNAREA PRODUSELOR

Perioada acceptata pentru efectuarea unui retur

Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele achizitionate dintr-o platforma online din Romania in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului, in baza unei notificari scrise prealabile. Noi oferim clientilor nostri un termen de 30 zile calendaristice in care se poate returna un produs achizitionat si care nu corespunde asteptarilor!

Notificarea scrisa (cererea de retur) trebuie trimisa pe e-mail la adresa operational@quasar-comex.ro si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume cumparator, contul IBAN cumparator, numarul facturii, numele produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate.

Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizate. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului. Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si sa aiba atasate toate etichetele cu care a fost livrat.

Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati. Coletul cu produsele returnate va fi expediat pe umatoarea adresa: SC Quasar Comex SRL – Bulevardul Bucuresti, nr.12A, cod postal 620144, Focsani, Vrancea. In 24 ore de la primirea produselor, in cazul in care acestea sunt conforme, veti avea banii in cont!

Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 30 zile calendaristice, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul nostru.

Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.

SC Quasar Comex SRL işi rezerva, conform O.G. 130/2000 dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, genti, portofele şi in general alte accesorii.

Clientul poate returna produse livrate in marimi eronate, spre a fi inlocuite cu unele corecte, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. In cazul in care marimea solicitata nu este disponibila, SC Quasar Comex SRL va returna contravaloarea produsului.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Costul unui retur

Daca optati pentru rambursarea banilor prin transfer bancar, costul returului este de 14.90 lei, reprezentand costul transportului coletului returnat. Procedura de retur se incheie in momentul transferului bancar.

Confirmarea primirii returului

Preluarea returului este anuntata prin intermediul unui e-mail ce va specifica totalitatea produselor receptionate. In situatia in care constatati diferente intre produsele confirmate in emailul primit de la maxxonline.ro si cele trimise efectiv in coletul de retur, va rugam sa ne contactati in 48 de ore, sesizarile ulterioare nefiind luate in considerare.