CUM LIVRAM

Costul transportului

Costul transportului este de 19,99 lei pentru orice localitate din Romania.

Asiguram transport gratuit la comenzile cu valoare mai mare de 1500 LEI.

Taxa de transport va fi specificata si pe factura.

Livrarea comenzii

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania.

Deoarece coletele sunt preluate la ora 16:00 din depozitul nostru, comenzile sosite dupa aceasta ora, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, va rugam sa precizati o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

Durata livrarii

Comanda ta va fi livrata in cel mai scurt timp posibil, respectiv din momentul primirii confirmarii la adresa de mail furnizata. Termenul poate fi prelungit pana la doua, maxim trei zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.

Echipa MaxxOnline va sta la dispozitie in situatia intarzierii coletelor, la e-mail operational@quasar-comex.ro. Inainte de a reclama intarzieri, va rugam sa verificati mai intai daca nu ati primit o avizare de la firma de curierat. In situatia in care avizarea exista, va rugam sa contactati firma de curierat pentru o noua livrare. Nu in ultimul rand, va rugam sa verificati daca ati primit vreun mail de informare privitor la intarzierea comenzii dumneavoastra.

Situatii aparute la livrare

Echipa MaxxOnline va sta la dispozitie pentru a solutiona orice situatie intampinata. Nu trebuie decat sa ne contactati la operational@quasar-comex.ro, la telefon 021 555 7650 sau pe WhatsApp 0741 185 115 .