DESPRE PRODUSELE NOASTRE

Pretul produselor

Produsele prezentate sunt disponibile contra unui pret stabilit in moneda specificata pe site, pret care poate fi supus diverselor reduceri sau promotii.

Prețurile sunt date în lei și includ TVA.

Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si acesta nu include si cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

SC Quasar Comex SRL işi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientului.

Pretul nu poate fi modificat de catre SC Quasar Comex SRL, ulterior confirmarii comenzii de catre client.

In cazul platilor online SC Quasar Comex SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de ron. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Preturile produselor de pe site nu sunt valabile pentru reteaua de magazine SC Quasar Comex SRL.

Stocul produselor

Toate produsele afisate pe maxxonline.ro sunt disponibile pe stoc in momentul afisarii. Totusi, actualizarea stocului poate fi efectuata doar in momentul finalizarii comenzii, fiind posibil ca o parte din produsele adaugate de dumneavoastra in cos, sa fie comandate anterior de alt client, epuizand stocul.

Primesc un produs identic cu cel afisat?

Da. In cazul in care un produs nu poate fi expediat, va vom informa printr-un email si va vom lasa pe dumneavoastra sa alegeti altul.

Durata pastrarii produselor in cos

Selectarea produselor in cos nu implica si rezervarea lor, aceasta situatie operand ulterior plasarii comenzii. Produsele sunt pastrate in cosul de cumparaturi o perioada de timp limitata de la adaugare.