Despre noi

DESPRE NOI

Bun găsit!

Firma Quasar Comex SRL a fost  înființată în 1993, a făcut exclusiv comerț iar vechimea de 27 de ani arată consecventă și generează încredere atat clientilor, cat si partenerilor de business.

Am început cu comerțul în domeniul consumabilelor medicale pana-n 1999 când am intrat în retailul tradițional și am deschis primele supermarketuri în Focșani. In 2008 am avut oportunitatea de a vinde operațiunile din zona FMSG și pe fondul deschiderii pieței Uniunii Europene pentru România, am început importuri paralele cu produse de brand, în special în zona de detergenți și cosmetice.

Din 2010 ne-am axat pe cumpărarea de stocuri și lichidări din Europa de Vest, in special din Olanda, Germania și Belgia.  La început, produsele importate, le vindeam aproape exclusiv în magazinele proprii, deschise în zona Moldovei.

La începutul anului 2015, am hotărât să dezvoltăm și operațiunile in online, iar astăzi aceasta verticală reprezintă axa principala de dezvoltare a companiei noastre.

Incepand din 2016 am început dezvoltarea vanzarilor online și pe alte canale de vanzare și anume, prin Marketplaces-uri: eMAG Romania, Cel, Elefant, Kalapod, TeamDeals, Allshops, MiniPrix.

Din anul 2017 suntem prezenți și pe piețe externe cum ar fi Bulgaria și Ungaria.

Va multumim ca sunteti clienții noștri și ne onorează încrederea cu care ne creditati!

Date firma

S.C Quasar Comex S.R.L.

Bulevardul Bucuresti, nr. 12A, Focsani, Vrancea

Numar de ordine in Registrul Comertului J39/1047/1993

CUI RO 4996264