Retur

 

Perioada acceptata pentru efectuarea unui retur

Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele achizitionate de pe maxxonline.ro in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului, in baza unei notificari scrise prealabile.

Notificarea scrisa (cererea de retur) trebuie trimisa pe e-mail la adresa comenzi@maxxonline.ro si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume cumparator, codul numeric personal cumparator si contul IBAN cumparator, numarul facturii, numele produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate.

Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizate. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului. Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si sa aiba atasate toate etichetele cu care a fost livrat.

Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati. Coletul cu produsele returnate va fi expediat pe umatoarea adresa: maxxonline – Bulevardul Bucuresti, nr.12A, cod postal 620144, Focsani, Vrancea. Produsele returnate vor fi insotite obligatoriu de o copie dupa factura fiscala emisa de SC Quasar Comex SRL.

Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 14 zile, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul maxxonline.

Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.

SC Quasar Comex SRL işi rezerva, conform O.G. 130/2000 dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, genti, portofele şi in general alte accesorii.

Clientul poate returna produse livrate in marimi eronate, spre a fi inlocuite cu unele corecte, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. In cazul in care marimea solicitata nu este disponibila, SC Quasar Comex SRL va returna contravaloarea produsului.

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar (indicat de dumneavoastra in cererea de retur) in termen de cel mult 30 de zile lucratoare, sau sa optati pentru un cupon valoric (voucher), care va fi folosit de catre dumneavoastra la urmatoarea comanda. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 

Costul unui retur

Returnarea oricarui produs comandat de la noi este gratuita, in cazul in care optati pentru returnarea contravalorii produsului sub forma unui cupon valoric. Costul ridicarii produsului de la dumneavoastra, de catre unul din angajatii firmelor de curierat cu care colaboram, este suportat de catre noi. Daca optati pentru rambursarea banilor prin transfer bancar, costul returului este de 14.90 lei, reprezentand costul transportului coletului returnat. Procedura de retur se incheie in momentul transferului bancar sau emiterii voucher-ului.

Confirmarea primirii returului

Preluarea returului este anuntata prin intermediul unui e-mail ce va specifica totalitatea produselor receptionate. In situatia in care constatati diferente intre produsele confirmate in emailul primit de la maxxonline.ro si cele trimise efectiv in coletul de retur, va rugam sa ne contactati in 48 de ore, sesizarile ulterioare nefiind luate in considerare.