Plata

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, maxxonline.ro va ofera posibilitatea achitarii comenzii la primirea coletului, insa daca doriti sa primiti in cel mai scurt timp comanda, puteti efectua plata acesteia in avans. Comenzile achitate in avans sunt procesate cu prioritate.

Alegeti modalitatea de plata care vi se potriveste:

 • Plata ramburs,prin numerar la livrarea coletului, prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat.

 • Plata print transfer bancar, in avans. Puteti plati prin ordin de plata sau transfer bancar (internet banking) in contul RO32RNCB0436059649690001 deschis la BCR. Specificati la detalii plata numarul comenzii dvs, pe care o gasiti in mailul de confirmare a inregistrarii comenzii.

 • Plata online folosind cardul. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Aceste tranzactii sunt efectuate in conditii de siguranta deplina.

  Pentru asigurarea securitatii depline maxxonline.ro foloseste EuPlatesc.ro. EuPlatesc.ro este un serviciu oferit de catre EuroPayment Services. EuroPayment Services S.R.L. are o experienta din 2004 ca integrator de solutii de e-commerce si procesator de tranzactii online cu carduri bancare.
  EuPlatesc.ro va ofera un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitenta. EuPlatesc.ro dispune un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.

  Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansata care, împreuna cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA si "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica.

  EuPlatesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

  Mai multe detalii despre acest serviciu, puteti gasi pe www.euplatesc.ro.Se asigura acceptarea platii online cu cardul fara a solicita plati suplimentare conform legislatiei in vigoare din Romania de la momentul respectiv.