Livrare

 

Costul transportului

Costul transportului este de 14.9 lei pentru orice localitate din Romania. Costul poate fi modificat in cursul campaniilor promotionale.

Taxa de transport va fi specificata pe factura si achitata la livrare.

Livrarea comenzii

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Deoarece coletele sunt preluate la ora 16:00 din depozitul nostru, comenzile sosite dupa aceasta ora, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, va rugam sa precizati o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

Durata livrarii

Comanda ta va fi livrata in cel mai scurt timp posibil, respectiv din momentul primirii confirmarii la adresa de mail furnizata. Termenul poate fi prelungit pana la trei zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.

Echipa maxxonline va sta la dispozitie in situatia intarzierii coletelor, la e-mail suport@maxxonline.ro. Inainte de a reclama intarzieri, va rugam sa verificati mai intai daca nu ati primit o avizare de la firma de curierat. In situatia in care avizarea exista, va rugam sa contactati firma de curierat pentru o noua livrare. Nu in ultimul rand, va rugam sa verificati daca ati primit vreun mail de informare privitor la intarzierea comenzii dumneavoastra.

Situatii aparute la livrare

 Echipa Maxx va sta la dispozitie pentru a solutiona orice situatie intampinata. Nu trebuie decat sa ne contactati la suport@maxxonline.ro , intr-un termen de 48 de ore de la livrarea coletului pentru a verifica situatia. Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Din pacate, sesizarile ulterioare termenului de 48h de la livrarea comenzii nu vor fi luate in considerare.