Cum cumpar?

Este foarte simplu sa cumparati de pe maxxonline.ro! Trebuie doar sa urmati pasii urmatori:

1. Alegeti categoria principala (Femei, Barbati, Copiii, Jucarii, Casa si Gradina,etc.) si vizualizati produsele in functie de subcategoria dorita. Pentru a va usura navigarea folositi filtrele disponibile in meniul din stanga.

2. Dati click pe produsul dorit, pentru a-i vedea detaliile. In pagina de vizualizare a produsului veti putea vedea compozitia materialului, cat si detalii tehnice si de intretinere a produsului. De asemenea puteti vedea poza detaliata a produsului, marind imaginea produsului.

3. Alegeti culoarea si/sau marimea dorita si adaugati produsul in cos. Este necesar sa selectati marimea si/sau culoarea produsului, chiar si atunci cand doar o singura marime/culoare este disponibila. Daca doriti adaugarea mai multor bucati ale aceluiasi model, va rugam sa dati click in cosul de cumparaturi pe denumirea produsului si sa modificati numarul de bucati dorite.

4. In aceasta faza va rugam sa completati adresa la care coletul poate fi predat intre orele 8-18, cat si adresa dumneavoastra de email si numarul de telefon. Daca doriti facturarea produselor pe o persoana juridica, va rugam sa introduceti datele de identificare fiscala in campul "Mesajul tau".

5. Alegeti metoda de plata si mergeti mai departe in cosul de cumparaturi.

6. In cosul de cumparaturi vi se va afisa totalul comenzii, care include si taxa de transport. Daca doriti sa finalizati comanda, va rugam sa mergeti mai departe in cosul de cumparaturi. Cititi „termeni si conditii" si bifati casuta corespunzatoare inainte de plasarea comenzii. Tot in aceasta etapa va puteti inregistra in baza noastra de date pentru a primi informari legate de actiunile promotionale desfasurate pe maxxonline completand adresa dumneavoastra de email in dreptul „Abonare newsletter". Daca datele comenzii sunt cele dorite de dumneavoastra, va rugam sa finalizati comanda.

7. Ati finalizat comanda. In scurt timp, veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa dumneavoastra de email.

Daca ati ales sa faceti plata cu cardul, va trebui sa furnizati datele solicitate de procesatorul de plati electronice prin card bancar agreat de euplatesc.ro, care opereaza ca portal securizat de plati.

Comanda prin telefon

Consultanţii noştrii iţi stau la dispoziţie de luni pană vineri intre 09:00 - 18:00 si sambătă intre 9:00 - 12:00. II gasesti la numarul de telefon: 0756159004.